Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το υπάρχον σχήμα στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.


Την Παρασκευή 8/2/19 πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., το οποίο αιτηθήκαμε με ειλικρινείς προθέσεις και διάθεση συνεργασίας, κάνοντας από την πρώτη στιγμή σαφές ότι στόχος μας είναι η συνεργασία και η επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο.

Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. καταθέσαμε προτάσεις αναδιάταξης και αξιοποίησης όλων των δυνάμεων που διαθέτουμε, πραγματοποιώντας εμβαθύνσεις και ανανεώσεις, προτείνοντας την αντικατάσταση των θέσεων του Γενικού Γραμματέα και των εκπροσώπων στο συμβούλιο μεταθέσεων-τοποθετήσεων.

Τα μέλη του Δ.Σ. κλήθηκαν να ψηφίσουν για την αποδοχή της πρότασής μας για τη θέση του Γενικού Γραμματέα και το αποτέλεσμα ήταν 9 υπέρ με 9 κατά της πρότασης. Η ισοψηφία δεν συνιστά αποδοχή της πρότασής μας, συνεπώς η διαδικασία δεν συνεχίσθηκε.

Στη συνέχεια ωστόσο, μεθοδεύτηκε από τον πρόεδρο κ. Δριβάκο Γ. και με την παρότρυνση του Αντιπροέδρου κ. Ελευθεράκη Γ., η αντικατάσταση των εκπροσώπων στο συμβούλιο μεταθέσεων-τοποθετήσεων, ώστε να καταλάβει ο δεύτερος τη θέση και δίχως προηγουμένως να γίνει αντίστοιχη ψηφοφορία για την αποδοχή ή όχι της πρότασης αυτής, όπως δηλαδή έγινε και με την πρόταση του Γενικού Γραμματέα. Η ίδια πρόθεση διαπιστώθηκε και για τους εκπροσώπους στο συμβούλιο προσφυγών. Επιπλέον, οι υπό αντικατάσταση εκπρόσωποι είχαν αποχωρήσει από το συμβούλιο με αποτέλεσμα να στερούνται τη δυνατότητα να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα.

Από τα παραπάνω είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δυνάμεις στο Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. οι οποίες αναζητούν συνεργούς στην προώθηση προσωπικών επιδιώξεων και στρατηγικών και όχι πραγματικών συναινέσεων και ευρύτερων συνεργασιών. Τους ενημερώνουμε ότι ματαιοπονούν εάν αναζητούν σε εμάς τέτοιους συνεργούς.

Συνάδελφοι, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή  που σηματοδοτείται από αδυναμία επαρκούς εκπροσώπησης, το δυσάρεστο είναι ότι αποτελεί πλέον κοινή παραδοχή πως η σημερινή Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., με το υπάρχον σχήμα, δεν έχει να επιδείξει τίποτα για το οποίο μπορεί κάποιος να είναι υπερήφανος. Το ευχάριστο είναι ότι το σχήμα αυτό δεν πρόκειται να μακροημερεύσει.

Η Νέα Συμμαχία διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα και θα το αξιοποιήσει. Οι συνάδελφοι που κατά προτεραιότητα εκφράζουμε είναι οι πολλοί, εμείς μιλάμε για τις ανάγκες των πολλών και εκείνοι είναι που μας καθιστούν πλειοψηφικό ρεύμα.

Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις να συμβάλλουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Ανεξάρτητος Εκλογικός Συνδυασμός για την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
«ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

Επιζήμια και επικίνδυνη στάση της ΠΟΕΠΛΣ για τις οργανικές θέσεις!

Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑ Γαλάνης Χρήστος προς Πασσάκο Σπύρο