ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

ENΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
                        ΑΧΑΪΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑNΙΑΣ –ΦΩΚΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων μας για την κατακόρυφη αύξηση της επικινδυνότητας που διατρέχουν οι συνάδελφοι μας, που εκτελούν εξωτερική υπηρεσία στο Νέο Λιμένα Πάτρας, λόγω της συσσώρευσης μεγάλου αριθμού μεταναστών που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στο λιμάνι, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον και να προβάλλεται καθημερινά από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και από τους Αθηναϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΡΤ και ΣΚΑΪ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις παγίδες που στήνονονταν και αποσκοπούσαν στον τραυματισμό των συναδέλφων μας. 
Επίσης ζητήθηκε και η παρουσία του Προέδρου Δ.Σ της Ένωσής στις ζωντανές εκπομπές "ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" AΡΤ TV και ''ΣΗΜΕΡΑ'' ΣΚΑΪ προκειμένου να αναδείξει το πρόβλημα.
Παρόλα αυτά κανένας μέχρι σήμερα από το νέο προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ δεν είχε την ευαισθησία να επικοινωνήσει μαζί μας για να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην Πάτρα και την επικινδυνότητα που διατρέχουν καθημερινά οι συνάδελφοι.
Προφανώς οι ρόλοι στο νέο προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ που μοιράστηκαν είναι διακοσμητικοί (ΝΑ ΘΥΜΊΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ Ο Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ).
Επίσης στην πρόσφατη επίσκεψή του προεδρείου της ΠΟΠΕΛΣ στον Υπουργό Ναυτιλίας, μαζί με τον έτερο συνδικαλιστικό φορέα, ουδεμία αναφορά πρέπει να έγινε για το εν λόγο ζήτημα γιατί δεν αναφέρει κάτι η κοινή ανακοίνωση τους.
Η Ένωσή μας εξακολουθεί να περιμένει την ευαισθητοποίηση της ΠΟΕΠΛΣ.
Η φωτογραφία κατά την επίσκεψη του νέου προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ στον Υπουργό, όπου ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τυχαίαμέλος του προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ με κλειστά μάτια μας φέρνει δυστυχώς αυτόν τον συνειρμό:
                   «ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»  

                                                          ΤΟ Δ.Σ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μάχιμα- πλασματικά έτη. Προϋποθέσεις και διαφορές για την αναγνώρισή τους ως συντάξιμα

Ζητάμε την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ενώσεων και των εκπροσώπων τους