Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑ Γαλάνης Χρήστος προς Πασσάκο Σπύρο

Κύριε πρόεδρε της ΠΕΑΛΣ
Για πολλοστή φορά γίνεται αναφορά σε ανακοίνωση σας για το μείζον πρόβλημα του Ναυπλίου καθώς όπως ισχυρίζεστε εγώ και η Ένωση Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας σπιλώνουμε το όνομα και την υπόληψη της ηγεσίας του Λ/Χ Ναυπλίου.
Παρότι δεν μπήκατε ποτέ στον κόπο να ακούσετε και να μάθετε τις πραγματικές συνθήκες του λιμεναρχείου από το ίδιο το προσωπικό αλλά αρκεστήκατε στην τηλεφωνική ενημέρωση (εδώ) από αυτούς που εμείς ως θεσμός θίξαμε, δημιουργήσατε μια λάθος εικόνα την οποία συντηρείτε έως σήμερα.
Αρχίσατε λοιπόν μία εκστρατεία  ανακοινώσεων στο διαδίκτυο όπου δείχνετε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη σε αυτά τα πρόσωπα (δικαίωμα σας) όπως επίσης και την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης της ΠΕΑΛΣ στο Ναύπλιο με σκοπό να καταπνίξετε κάθε φαινόμενο ανάδειξης του προβλήματος από την τοπική Ένωση (εδώ).
Θα σας ενημερώσουμε λοιπόν, αν και θα έπρεπε να το ξέρατε, ότι ο τρόπος που λειτουργούμε είναι καθαρά θεσμικός διεκδικώντας, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και τέλος προστατεύοντας τους συναδέλφους.

Καταλαβαίνουμε τη σύγχυση που σας προκαλέσαμε όμως πριν το παραλήρημά σας θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικός καθώς πριν ενημερωθείτε μέσα από την ανακοίνωση μας για τα κακώς κείμενα του Ναυπλίου έχουμε επισκεφθεί τη σεβαστή ηγεσία του Λιμενικού Σώματος όπου και αναπτύξαμε τους προβληματισμούς μας επί των θεμάτων.
Σε περίπτωση που θα θέλαμε να σπιλώσουμε το ήθος και το έργο κάποιων, όπως μας καταλογίζετε, προς δικό μας όφελος τότε αυτό που κάναμε θα μπορούσε να επιφέρει τεράστια προβλήματα στην καριέρα μας ως στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Όσον αφορά το ότι δείχνετε την στήριξή σας στη νέα διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ δεν μας ξαφνιάζει καθώς αυτά τα οποία πρεσβεύετε (εσείς ως πρόεδρος ΠΕΑΛΣ αλλά και ο πρόεδρος ΠΟΕΠΛΣ) δεν ανταποκρίνεται στο σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος αλλά στους λίγους, εκλεκτούς και ομοίους.
Παρακαλώ αν μπείτε στον κόπο να απαντήσετε να μου αποστείλετε εγγράφως την ανακοίνωσή σας στο Φαρμακονήσι καθώς εκεί δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικού συνδικαλισμού. 
Συνεχίζω παρά ταύτα το καθήκον μου ως στέλεχος του Λιμενικού Σώματος και έπειτα ως συνδικαλιστής.
Ο υπογράφων πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑΧρήστος Γαλάνης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

Επιζήμια και επικίνδυνη στάση της ΠΟΕΠΛΣ για τις οργανικές θέσεις!