Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2018

Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑ Γαλάνης Χρήστος προς Πασσάκο Σπύρο

Εικόνα
Κύριε πρόεδρε της ΠΕΑΛΣ Για πολλοστή φορά γίνεται αναφορά σε ανακοίνωση σας για το μείζον πρόβλημα του Ναυπλίου καθώς όπως ισχυρίζεστε εγώ και η Ένωση Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας σπιλώνουμε το όνομα και την υπόληψη της ηγεσίας του Λ/Χ Ναυπλίου. Παρότι δεν μπήκατε ποτέ στον κόπο να ακούσετε και να μάθετε τις πραγματικές συνθήκες του λιμεναρχείου από το ίδιο το προσωπικό αλλά αρκεστήκατε στην τηλεφωνική ενημέρωση ( εδώ ) από αυτούς που εμείς ως θεσμός θίξαμε, δημιουργήσατε μια λάθος εικόνα την οποία συντηρείτε έως σήμερα. Αρχίσατε λοιπόν μία εκστρατεία  ανακοινώσεων στο διαδίκτυο όπου δείχνετε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη σε αυτά τα πρόσωπα (δικαίωμα σας) όπως επίσης και την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης της ΠΕΑΛΣ στο Ναύπλιο με σκοπό να καταπνίξετε κάθε φαινόμενο ανάδειξης του προβλήματος από την τοπική Ένωση ( εδώ ).

Απάντηση Σαμαρά σε Καμβυση

Εικόνα
Φίλε Σαράντο, (γιατί προϋπάρξαμε ως φίλοι πολύ πριν συναντηθούμε στα συνδικαλιστικά δρώμενα) δεν θα μακρηγορήσω. Δυστυχώς όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να μεταφράσω την προσωπική σου επίθεση, αν και πιστεύω ότι δεν είχες στόχο το     Σαμάρι.

Κοινή Επιστολή 9 Ενώσεων προς τον κ. Υ.Ν.Α.Ν.Π. για την εφαρμογή διάταξης για τον «Υπολογισμό στρατιωτικής θητείας για την προαγωγή στον επόμενο βαθμό»

Εικόνα
Προς: Y . N . A . N .Π. κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη Κοιν: 1. ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ-ΕΛΑΚΤ/Γρ Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναυάρχου ΛΣ κ. Ράπτη Σταμάτιου 2. ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ-ΕΛΑΚΤ/Γρ. κ.ΔΚΔ’ Υποναυάρχου ΛΣ κ. Σεφεριάδη Γεώργιου Θέμα: Παρέμβαση κ. Υ.Ν.Α.Ν.Π. για την εφαρμογή διάταξης ν.4504/17 για  τον «Υπολογισμό στρατιωτικής θητείας για την προαγωγή στον επόμενο βαθμό» » Κύριε Υπουργέ    Με την παρούσα μας επιστολή, εκπροσωπώντας 9 Ενώσεις της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., τουλάχιστον το 50% των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και διαπιστώνοντας ότι στις τάξεις του Σώματος επικρατεί πλήρης σύγχυση αναφορικά με την εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 6 5 «Υπολογισμός στρατιωτικής θητείας για την προαγωγή στον επόμενο βαθμό»  του Ν. 4504/2017 ζητάμε την παρέμβασή σας. Συγκεκριμένα και παρά τη δική σας διαβεβαίωση ότι η διάταξη για τη στρατιωτική θητεία έχει εφαρμογή σε όλα τα στελέχη προερχόμενα από τις Σχολές Λ/Φ και ΔΥΛΣ οι οποίοι είχαν ως προσόν κατάταξης την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, το νέο Προεδρείο

Ζητάμε την παρουσία της ΠΟΕΠΛΣ στην Πάτρα

Εικόνα
Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για ακόμη μία φορά αδιαφορεί στις συνεχείς εκκλήσεις για παροχή βοήθειας μιας εκ των τοπικών Ενώσεων.

Ενημέρωση για τις εξελίξεις στα θέματα που αφορούν στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24-02-18  Γενικό και Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΛΣ . Για ακόμη μία φορά οι εργασίες του ΔΣ δεν ολοκληρώθηκαν!!! Παρουσία και των μελών των Ενώσεων της περιφέρειας που δεν εκπροσωπούνται στο ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ έγιναν γνωστά σε όλους τα προβλήματα που καλούμαστε να διαχειριστούμε ως Ομοσπονδία τα οποία μέρα με τη μέρα διογκώνονται λόγω της αδυναμία ταύτισης και κοινής γραμμής που διατηρεί μία ΠΟΕΠΛΣ χωρισμένη στα δύο.  Η μόνη ενθαρρυντική διαπίστωση ήρθε από στόματος του προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ Δριβάκου Γ. ο οποίος παραδέχτηκε ότι τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν υπάρχει από κοινού δράση και αντιμετώπιση των προκλήσεων ιδίως αυτών που έχουν να κάνουν με  Π.Δ και Υ.Α ώστε να εφαρμοστούν εμπράκτως οι διατάξεις του Νόμου του ΥΝΑΝΠ.