Η ανεπάρκεια ανήκει στο Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ, οι αρνητικές επιπτώσεις σε όλα τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο χρόνο, στον αντιπροσωπευτικότερο συνδικαλιστικό φορέα στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, θα πρέπει όλους να μας απασχολήσουν.
Δυστυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα επανερχόμαστε με αφορμή ένα ακόμη ζήτημα συνδικαλιστικής ανεπάρκειας. Ωστόσο αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε περισσότερο από κάθε άλλη.

Πληροφορηθήκαμε από μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ ότι προωθείται Π.Δ. Μεταθέσεων-Τοποθετήσεων-Αποσπάσεων, δίχως η ΠΟΕΠΛΣ να έχει ιδέα για την ύπαρξή του. Αυτό σημαίνει ότι το Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ, όχι μόνο δεν έχει λάβει μέρος στην κατάρτιση του σχεδίου, αλλά δεν έχει καν εικόνα για το περιεχόμενο ενός Π.Δ. το οποίο αφορά το σύνολο των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τις οικογένειές του.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να συλλάβει κάποιος την ανευθυνότητα και να βρεθούν λόγια ώστε να περιγραφεί το μέγεθος της συνδικαλιστικής ανεπάρκειας αυτών που διαχειρίζονται τη σημερινή ΠΟΕΠΛΣ.
  
Είμαστε βέβαιοι ότι θα προσπαθήσουν να «δραπετεύσουν» ρίχνοντας το βάρος σε όλους, εξαγγέλλοντας κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες… Ας μη γελιόμαστε συνάδελφοι… Δεν είναι ικανοί ούτε αυτό να οργανώσουν…
  
Εμείς δηλώνουμε για μία ακόμη φορά «παρών» και για το λόγο αυτό ζητάμε την πραγματοποίηση Έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου.
  
Η απουσία και η αδράνεια δεν είναι δικά μας χαρακτηριστικά. 

Ανεξάρτητος Εκλογικός Συνδυασμός για την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
«ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

Επιζήμια και επικίνδυνη στάση της ΠΟΕΠΛΣ για τις οργανικές θέσεις!

Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑ Γαλάνης Χρήστος προς Πασσάκο Σπύρο