Χαλαρότητα και αλαζονεία στο προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ


Η απάντηση του Γ.Γ. της ΠΟΕΠΛΣ κ.Καμβύση Σαράντου
Η απάντηση του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕΠΛΣ κ. Καμβύση Σαράντου δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσπάθεια να μην εξηγηθούν οι λόγοι μη εκπροσώπησης της ΠΟΕΠΛΣ σε μια τόσο σημαντική συνεδρίαση για τις Οργανικές Θέσεις.
Εάν δεν το κάνουν είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε εμείς τους λόγους και να τους γνωστοποιήσουμε στους συναδέλφους μας.
Το επιθετικό δε ύφος της απάντησης, επίσης δε δικαιολογείται, από τη στιγμή που εμείς απλά ανησυχούμε για τη χαλαρότητά σας και τις τραγικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή.
Η αλαζονεία δεν προσέφερε τίποτα σε κανέναν κύριοι του Προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ. Επιπλέον, όταν αυτή εκφράζεται από άτομα τα οποία επηρεάζουν τις τύχες όλων μας, τότε είναι αποκρουστική και κυρίως επικίνδυνη.
Αντιλαμβανόμαστε μεν τη δύσκολη θέση στην οποία σας έχει φέρει η απόφαση και επιμονή σας να στηρίζετε ένα εξαρχής προβληματικό σχήμα στην ΠΟΕΠΛΣ, αδυνατούμε δε να σας δικαιολογήσουμε.
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο συνδικαλιστικός νόμος και το καταστατικό της Ομοσπονδίας, μας δίνει το δικαίωμα σχηματισμού παρατάξεων. Εξάλλου είστε οι πρώτοι διδάξαντες στο σχηματισμό παρατάξεων και έτσι εκλέγεστε και στην ΠΟΕΠΛΣ εδώ και πολλά χρόνια!
Αναφορικά με τα περί υπαρκτών ή μη προσώπων, σας παραπέμπουμε στο τελευταίο πρακτικό αρχαιρεσιών της ΠΟΕΠΛΣ στο οποίο θα διαπιστώσετε ότι είμαστε ο πρώτος σε εκλογική δύναμη συνδυασμός και νικητής των εκλογών ενώ εκεί αναγράφονται ονομαστικά ποιοι εκλέγονται από το συνδυασμό μας και κατέχουν θέσεις στο Δ.Σ.
Τέλος, μην ψάχνετε τη δική μας αριθμητική δύναμη καθώς η δικής σας παράταξη είναι αυτή που χωλαίνει εδώ και καιρό μετά και την δημοσιοποιημένη ανεξαρτητοποίηση του κ. Μπερτσιά Αθανάσιου.
Τα υπόλοιπα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής.

Ανεξάρτητος Εκλογικός Συνδυασμός για την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
«ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

Επιζήμια και επικίνδυνη στάση της ΠΟΕΠΛΣ για τις οργανικές θέσεις!

Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑ Γαλάνης Χρήστος προς Πασσάκο Σπύρο