Περί ένταξης της Σχολής Λιμενοφυλάκων στην ανώτερη βαθμίδα εκπαίδευσης

Εύλογη απορία προκαλεί η από 11-1-2019//ΑΠ:8/2019 επιστολή της ΠΟΕΠΛΣ απευθυνόμενη στην πολιτική ηγεσία (αριστερά), αναφορικά με την ένταξη της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων στην ανώτερη βαθμίδα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τον υπολογισμό του χρόνου φοίτησης σε αυτή για την προαγωγή στο βαθμό του Κελευστή Λ.Σ.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι, η ένταξη της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχει ήδη νομοθετηθεί και αποτελεί μία από τις σοβαρότερες κατακτήσεις της προηγούμενης διοίκησης της ΠΟΕΠΛΣ*, αποτελώντας απόδειξη ότι, όταν η ΠΟΕΠΛΣ έχει στόχο την αναβάθμιση των πολλών και όχι συγκεκριμένων Σχολείων (σειρών), όταν παρεμβαίνει ουσιαστικά και μακρυά από προσωπικές φιλοδοξίες, μπορεί να επιτευχθεί και ο πιο υψηλός στόχος.

Καλούμε τη σημερινή διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ να μελετήσει τα παρακάτω και να προχωρήσει σε διευκρινίσεις, πριν η ίδια θέσει σε αμφισβήτηση θεσμοθετημένες κατακτήσεις.
Ο υπολογισμός δε του χρόνου φοίτησης σε αυτή για την προαγωγή στο βαθμό του Κελευστή Λ.Σ., ισχύει και εφαρμόζεται όπως γνωρίζουν όλοι. Όλοι εκτός από τη σημερινή διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ όπως προκύπτει από την εν λόγω επιστολή...

*η προηγούμενη διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ λειτούργησε για δύο χρόνια, μέσα σε μια πρωτόγνωρη πολεμική εναντίων της και δεν ολοκλήρωσε τη θητεία της καθώς κατέπεσε με μομφή και λάσπη...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

Επιζήμια και επικίνδυνη στάση της ΠΟΕΠΛΣ για τις οργανικές θέσεις!

Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑ Γαλάνης Χρήστος προς Πασσάκο Σπύρο