Mε εντολή Κουρουμπλή η άμεση εφαρμογή της διάταξης για το στρατό

Παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετούς μήνες επιχειρείται με κάθε μέσο προσπάθεια για ΜΗ εφαρμογή της διάταξης  για την αναγνώριση της στρατιωτικής θητείας η «ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» συνεχίζει να πιέζει προς πάσα κατεύθυνση για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός αγώνα που συνάντησε πολλούς αντιπάλους.

Στο πλευρό της οι 9 Ενώσεις της ΠΟΕΠΛΣ που δίνουν από την πλευρά τους τη δική τους μάχη.

Στον αντίποδα το Προεδρείο της Ομοσπονδίας το οποίο παρά τα προβλήματα συνοχής που αντιμετωπίζει βρίσκει τη δύναμη να συνεργαστεί με τη Διοίκηση του Αρχηγείου ώστε να απαντά αρνητικά σε όσα στελέχη αιτούνται τον βαθμό λόγω εφαρμογής της διάταξης του στρατού ισχυριζόμενη ότι το δικαιούνται μόνο όσοι κατετάγησαν στο Σώμα μετά το 2012.
Δεν είναι τυχαίο ότι την επιστολή που δήθεν εκδήλωνε το ενδιαφέρον της η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ για τη διάταξη του στρατού …ξέχασε να την στείλει στον ΥΝΑΝΠ κ.Κουρουμπλή!!!  

Σήμερα όμως και μετά την επιστροφή του κ.Υπουργού από το Καστελόριζο θα σταλεί αυστηρή εντολή προς κάθε αρμόδια υπηρεσία για άμεση εφαρμογή της διάταξης αναγνώρισης της στρατιωτικής θητείας σε συνδυασμό και με τη νέα επιτυχία της ΝΕΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για τους πενταετής του στρατού.      


ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉΣ ΘΗΤΕΊΑΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

Επιζήμια και επικίνδυνη στάση της ΠΟΕΠΛΣ για τις οργανικές θέσεις!

Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑ Γαλάνης Χρήστος προς Πασσάκο Σπύρο