Ζητάμε την παρουσία της ΠΟΕΠΛΣ στην Πάτρα

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για ακόμη μία φορά αδιαφορεί στις συνεχείς εκκλήσεις για παροχή βοήθειας μιας εκ των τοπικών Ενώσεων.

Αυτή τη φορά η Ένωση Προσωπικού Ν.Δ. Ελλάδος κρούει τον ΄΄κώδωνα του κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση ζητώντας  να βρεθούν άμεσα λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Λιμάνι της Πάτρας με τους μετανάστες.

Αφορμή αποτέλεσε το Δελτίου τύπου που εκδόθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, με το οποίο έγινε γνωστό ότι ο Υπουργός κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ έδωσε εντολή στον Αρχηγό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. για τη διενέργεια ΕΔΕ, για το συμβάν που σημειώθηκε στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας την 05-03-2018 και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μεταναστη. 

Στο τελευταίο Γενικο Συμβουλιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. παρουσιάστηκε εκτενώς από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Λ.Σ. ΝΔ ΕΛΛΑΔΟΣ και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κωστάκη Μιχάλη, η τραγική κατάσταση που υφίσταται στο λιμάνι της Πάτρας ζητώντας την έμπρακτη στήριξη και από την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. καθώς το προσωπικό του Κ.Λ. Πάτρας δίνει τον καλύτερό του εαυτό καλούμενο να αντιμετωπίσει τις παγίδες με τις πετονιές, τα αυτοσχέδια μαχαίρια, τους τραυματισμούς των συναδέλφων μας κατά την διάρκεια της εκτέλεσης εξωτερικής υπηρεσίας και τον πετροπόλεμο. 

Καλούμε την  Ομοσπονδία να εγκαταλείψει την τακτική του ΄΄στουρθοκαμηλισμού΄΄ και εμπράκτως να σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων, παρέχοντας κάθε είδους βοήθεια που θα απαιτηθεί με βασική προϋπόθεση τη φυσική της παρουσία στην Πάτρα όπου και θα γίνουμε κοινωνοί του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι.

Ως  «ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» δηλώνουμε το ΄΄παρών΄΄ προκειμένου να συμμετάσχουμε σε κλιμάκιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. που θα επισκεφτεί το λιμάνι της Πάτρας το συντομότερο δυνατόν.
"Νέα Συμμαχια"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

Επιζήμια και επικίνδυνη στάση της ΠΟΕΠΛΣ για τις οργανικές θέσεις!

Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑ Γαλάνης Χρήστος προς Πασσάκο Σπύρο