Καλούμε την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. να προασπίσει τα συλλογικά και ατομικά δικαιώματα των Ενώσεων!

Προς: Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Δυστυχώς για ακόμη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες εκδίωξης συναδέλφων για την άσκηση εκτέλεση των συνδικαλιστικών τους  δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.
Όπως προκύπτει και από τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ  Ν.ΚΕΦ/ΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΗΛΕΙΑΣ, η Διοίκηση του Λιμεναρχείου Κατάκολου καλεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης να απολογηθεί για τα πεπραγμένα και για τις εργασίες που «διενήργησε» κατά τη διάρκεια της άσκησης του συνδικαλιστικού του έργου σε μία πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσής του!!!
Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα που συνάδελφοι εκλεγμένοι σε όργανα Ενώσεων δέχονται αναίτιο πόλεμο για τη δράση τους και επειδή δεν θα θέλαμε για ακόμη μία φορά προσπάθειες συνδικαλιστικής φίμωσης  να αντιμετωπιστούν από τη μητέρα Ομοσπονδία με πνεύμα «ωχαδελφισμού»,
ΚΑΛΟΥΜΕ την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
να στηρίξει την Ένωση Προσωπικού ΛΣ  Ν.ΚΕΦ/ΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΗΛΕΙΑΣ προασπίζοντας τα δικαιώματά μας που σε κάθε περίπτωση έχουν ως βασικό κίνητρο δράσης τον συνάδελφο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Προσωπικού Λ.Σ. αποτελούν συλλογικά όργανα εκπροσώπησης των συναδέλφων μας. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι οι ευθύνες των Ενώσεων και των εκλεγμένων εκπροσώπων τους είναι σημαντικές και οφείλουμε να προασπίσουμε τα συλλογικά και ατομικά τους δικαιώματα.
Ως «ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» δεν θα δεχθούμε καμία προκλητική συμπεριφορά εις βάρος του συνδικαλιστικού ιδεώδους και θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα φαινόμενα δίωξης για την άσκηση των συνδικαλιστικών υποχρεώσεων συναδέλφων-μελών των πρωτοβάθμιων ενώσεων.
Αναμένουμε από την Ομοσπονδία μας να καταδικάσει εμπράκτως ανάλογα φαινόμενα αρχομένης από αυτό της  Ένωσης  Προσωπικού ΛΣ  Ν.ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ- ΗΛΕΙΑΣ.

«ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

Επιζήμια και επικίνδυνη στάση της ΠΟΕΠΛΣ για τις οργανικές θέσεις!

Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑ Γαλάνης Χρήστος προς Πασσάκο Σπύρο