Επαναφορά Δριβάκου, ομολογία προεκλογικής «συμπαιγνίας» με Γαρουφαλιά και μεθοδευμένοι αποκλεισμοί!

Μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντα συμβούλου Τσιάνου Παναγιώτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της ΠΟΕΠΛΣ, η συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου για την κάλυψη των θέσεων του προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ.

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, επιδιώξαμε σύγκληση, συνεργασία και συμπόρευση προκειμένου να επιτευχθεί μια δυναμική ικανή να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους συναδέλφους μας.

Δυστυχώς οι εκκλήσεις μας δεν εισακούστηκαν και περισσότερο δεν εισακούστηκε η εντολή του συνεδρίου μας. Έτσι λοιπόν, παρότι είμαστε ο νικηφόρος συνδυασμός των εκλογών, η παρούσα πλειοψηφική «συμπαιγνία» δεν μας εμπιστεύθηκε κανένα ρόλο στο Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ. Προφανώς μαζί με εμάς, αγνοούν και όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπήσουμε σ’ αυτό το Δ.Σ. δηλαδή την πλειοψηφία των αντιπροσώπων!

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην ιστορία της ΠΟΕΠΛΣ υπάρχουν μέλη του Δ.Σ. που κατέχουν πάνω από μία θέση στο προεδρείο…! 

Υπενθυμίζουμε ότι ο συνδυασμός μας επικράτησε στις εκλογές της 10ης Οκτωβρίου εκλέγοντας 9 μέλη, ωστόσο λόγω του αναλογικού συστήματος και ο δεύτερος συνδυασμός εξέλεξε επίσης 9 μέλη.

Συνεπώς ρυθμιστής των εξελίξεων σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο έμελε να είναι ο τρίτος συνδυασμός που εξέλεξε 1 μέλος και συγκεκριμένα τον κ. Γαρουφαλιά Φώτη από την ΕΠΛΣ Λέσβου-Λήμνου.

Αυτό που αποκαλύφθηκε σήμερα και μάλιστα δια στόματος του προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ κ.Δριβάκου Γεώργιου στην κύρια τοποθέτησή του στο Δ.Σ., είναι ότι υπήρχε προεκλογική συμφωνία μεταξύ τους για την μετέπειτα κοινή τους πορεία. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι ενόψει της ήττας τους, μεθόδευσαν τις εκλογές με τέτοιο τρόπο, ώστε ο πρώτος συνδυασμός να μην εκλέγει 10 συμβούλους και να μην μπορεί να συγκροτήσει πλειοψηφία.

Οι παραπάνω μεθοδεύσεις μπορεί να δίνουν θέσεις και αξιώματα, σε καμία περίπτωση όμως δεν δίνουν την εμπιστοσύνη των συναδέλφων.

Και πολύ περισσότερο δεν μας πτοούν! Το αντίθετο!

Στέλνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια να έχουμε μια ΠΟΕΠΛΣ που να παλεύει για όλους τους Λιμενικούς!

 «ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

Επιζήμια και επικίνδυνη στάση της ΠΟΕΠΛΣ για τις οργανικές θέσεις!

Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑ Γαλάνης Χρήστος προς Πασσάκο Σπύρο