Να εισακουστεί το μήνυμα του Συνεδρίου - ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ως Συνδυασμός «Νέα Συμμαχία», επικρατήσαμε στις πρόσφατες εκλογές της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ακούγοντας μόνο τους συναδέλφους, αντλώντας δύναμη από αυτούς και δεν υπακούσαμε σε «εντολές» σκοτεινών κέντρων εξουσίας ούτε «εξαγοράσαμε» ψήφους τάζοντας θέσεις και «ρουσφέτια».

Πρόθεσή μας είναι, παρότι είμαστε ο νικηφόρος συνδυασμός, να εκπροσωπηθούν στο επικείμενο προεδρείο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., όλες οι δυνάμεις και μάλιστα αναλογικά, προκειμένου να επέλθει η ηρεμία, η ειλικρινής συνεργασία και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυναμική για την επίτευξη των στόχων, προς όφελος όλων των συναδέλφων.
  
Αυτό θεωρούμε ότι ήταν και το μήνυμα του εκλογικού συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας.
  
Ήδη έχουμε εκφράσει τα παραπάνω στον πλειοψηφουντα σύμβουλο του δεύτερου συνδυασμού κ. Ελευθεράκη Γεώργιο ο οποίος μας δήλωσε ότι στόχος του είναι η συνεργασία.

Ωστόσο πληροφορηθήκαμε ότι υπήρξε «συμφωνία» του δεύτερου με τον τρίτο συνδυασμό του κ. Γαρουφαλιά Φώτη, για την εκλογή προεδρείου με οριακή πλειοψηφία (10-9).

Αυτό για εμάς αποτελεί «συμπαιγνία», με αλισβερίσι και τάξιμο θέσεων και προνομίων, ενώ ξεκάθαρα εμπεριέχει πραξικοπηματικές πρακτικές αφού ανατρέπει την εντολή του συνεδρίου μας.

Ταυτόχρονα, ο φερόμενος ως υποψήφιος πρόεδρος κ. Δριβάκος Γεώργιος, διεμήνυσε ότι δεν επιθυμεί καμία συνεργασία και ότι θα κινηθεί με την οριακή πλειοψηφία, ανατρέποντας ουσιαστικά τη βούληση του Συνεδρίου μας.

Αναμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή την αλλαγή πορείας και τη συμπόρευση με ευρύτερη συνεργασία.

Όσους πρεσβεύουν, μικροσυνδικαλιστικές πρακτικές του παρελθόντος ή πιστεύουν ότι θα ξεπουλήσουμε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μας, με προσωπικά προνόμια, τους προειδοποιούμε ότι θα εκπλαγούν δυσάρεστα.

«ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

Επιζήμια και επικίνδυνη στάση της ΠΟΕΠΛΣ για τις οργανικές θέσεις!

Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΚΑ Γαλάνης Χρήστος προς Πασσάκο Σπύρο